Kandallók és Vízteres kandallók
Prity Kandalló - Nyitólap
Prity Kandalló - Katalógus
Prity Kandalló - Árlista
Prity Kandalló - Újdonságok
Prity Kandalló - Vízteres kandallók
Prity Kandalló - Referencia
Prity Kandalló - Gyártó
Prity Kandalló - Kapcsolat, árajánlat kérés

A Prity Kandallók gyártójáról

A Prity Kandallók esztétikus és energiatakarékos fűtési megoldások. Vízteres kandallók, központi fűtéses kandallók, beépíthető kandalló betétek széles választékát kínáljuk rendkívül kedvező áron.
 

Az energiatakarékos Prity kandallókkal kapcsolatos kérdéseire elérhetőségeink bármelyikén készséggel válaszolunk! Kattintson ide elérhetőségeink megtekintéséhez!

A gyártóról

A Prity 95 Ltd. egy magánvállalkozás, melyet E. Ivanov és A. Geranliev mérnök urak( kandalló és tüzelőberendezés fejlesztőmérnökök ) alapítottak 1995-ben Bulgáriában, egészen pontosan Gorna Oriahovitsa városában.

A cég a háztartásban használatos fűtőberendezésekre - hordozható kandallókályhák, vízteres kandallók, sütő-főző tűzhelyek (sparhelt-tek), központifűtéses kazánok, beépíthető (több oldalról is látható, PRIZMÁS) kandallóbetétek gyártására - specializálódott, melyek nagyon gazdaságos fűtést tesznek lehetővé. Ezekhez a termékekhez saját fejlesztésű kiegészítőket is gyártanak Prity védjeggyel ellátva. Jelen pillanatban a gyárainkban 200 aktív munkavállaló dolgozik folyamatosan.

FIGYELEM: A PRITY95.Ltd által gyártott termékeket hamisítják! A műszaki paraméterek és a garancia csak az általunk forgalmazott, a Prity95.Ltd Bulgária által gyártott,cégünknél regisztrált és lepecsételt garancialevéllel forgalomba hozott termékekre érvényes!! Más gyártó által gyártott,Magyarországon más forgalmazó által forgalomba hozott "hasonló kinézetű" termék sem minőségben,sem tartósságban sem kivitelezésében nem hasonlítható össze az eredetivel!
CSAK AZ EREDETIT VÁSÁROLJA!

Központi címünk: Bulgária, 5140 Liaskovets, 33 M. Raykovich str.
Kizárólagos Magyarországi disztribútor:         Prity Hungary Kft. H-2120.Dunakeszi Határ út 45.

                                                                               Telephely-Raktár: 2133. Sződliget Sirály u

Az energiatakarékos Prity kandallókkal kapcsolatos kérdéseire elérhetőségeink bármelyikén készséggel válaszolunk!
Kattintson ide elérhetőségeink megtekintéséhez!

Kandallók | A gyártó | Katalógus | Árlista | Újdonságok | Vízteres kandallók és technikai adatok | Referenciák | Kapcsolat

Honlap-készítés: www.webmasters.hu
Google PageRank